Iszonyatosan aggódom egy utazás miatt már régóta és ma délelőtt egy borzalmas rémálmom volt ezzel kapcsolatban, lehet ez rossz jel?
Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz dolog történt ezzel az utazással kapcsolatban az elmúlt időkben nyilván léginkabb a vírus miatt, ma volt egy olyan teljesen valósághű álmom, amiben szinte minden félelmem benne volt. Pedig szinte sosem álmodom. Hogy tudok egy egész sztorit egyben megálmodni pont a lehető legrosszabb félelmeimmel? Lehet ez egy jel hogy maradjak bezárkózva a szobámban? Most azt csinálom már régóta. Borzalmas volt, még most is a hatása alatt vagyok2022. jan. 20. 19:21
21/24 anonim válasza:
de tulajdonképpen mitől félsz? amit írsz, az inkább a vírushelyzettel járó kényelmetlenségeknek tűnnek, nem valami félelmetes veszélyhelyzetnek. Az álmod is ilyenekről szólt. Most attól szorongsz annyira, hogy aludni sem tudsz, hogy esetleg plusz covidtesztet kell csinálnod...? nem értem
22/24 anonim válasza:
A xanax nekem egy dologra jó volt, ha szorongás miatt, idegesség miatt felszökött a vérnyomásom, azt szépen leviszi. De ebből a célból is csak alkalmanként jó, kiegészitésnek, ha nagyon parás napjaid vannak. Semmi más haszna nem volt. Fél xanaxtol egy teljes napig zombi vagyok és csak az ágyat keresem. Ráadásul hamar észrevettem, hogy memória problémát okoz. Az agyam is letompul töle, ha beveszem, sehall selát vagyok.
23/24 A kérdező kommentje:
21, gyerekkorom óta nagyon szorongó vagyok, mondjuk van is rá okom. Én egy sima utazásnál is nagyon izgulok, de ami most van a világban az engem a pszichózis állapotába küldött. Teszteltetni kell, regisztrálni kell, greenkódot kell kapni, a cégem semmit sem segít, pár hónapja még repjegyet sem találtak nekem. Egy szorongónak ez olyan mintha a pokolban égne kb. A mentális egészség csoportba is írtam tegnap este totál önkívületi állapotban, ma már nem is emlékeztem hogy mit.
Ha valaki tud a xanax helyett altatót, akkor várom. A pszichiaterem nem akar erősebbet felírni.
2022. jan. 21. 17:24
24/24 anonim válasza:
akkor jó:D akkor nem lesz semmi bajod, utazz el nyugodtan.
pszichológushoz járjál, ne pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!