Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Iszonyatosan aggódom egy...

Iszonyatosan aggódom egy utazás miatt már régóta és ma délelőtt egy borzalmas rémálmom volt ezzel kapcsolatban, lehet ez rossz jel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz dolog történt ezzel az utazással kapcsolatban az elmúlt időkben nyilván léginkabb a vírus miatt, ma volt egy olyan teljesen valósághű álmom, amiben szinte minden félelmem benne volt. Pedig szinte sosem álmodom. Hogy tudok egy egész sztorit egyben megálmodni pont a lehető legrosszabb félelmeimmel? Lehet ez egy jel hogy maradjak bezárkózva a szobámban? Most azt csinálom már régóta. Borzalmas volt, még most is a hatása alatt vagyok
2022. jan. 20. 19:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát így nem sok elképzelésem lehet a történetről, de ha az téged megnyugtat, hagyd ki azt az utazást. Minek vállalnád, ha csak stresszt és félelmet kelt benned...
2022. jan. 20. 19:24
 2/24 anonim ***** válasza:
40%
2 gintonic húzóra és még a tavalyi előtti problémáid is megszűnnek.
2022. jan. 20. 19:27
 3/24 A kérdező kommentje:

Mert munkaügy, ami régóta halasztva van a virus miatt.

Olyanok voltak benne hogy nem engedtek fel a repülőre mert azt hazudtak hogy covidos vagyok, kaptam egy megkülönböztető szalagot, mintha leprás lennék, elvették a bőröndöm, 6 helyre küldtek teszteltetni, még sorolhatnám.. olyan mintha megtörtént volna

2022. jan. 20. 19:28
 4/24 A kérdező kommentje:
2, xanax függő vagyok, nem ihatok, de kössz a tippet
2022. jan. 20. 19:29
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
Az álmodnak CSAK az az oka, hogy régóta problémázol az utazáson
2022. jan. 20. 19:31
 6/24 A kérdező kommentje:
5, remélem, mert nekem inkább célzott kínzásnak tűnt.
2022. jan. 20. 19:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
A Xanax függőség miatt van. Annyira függő vagy, hogy a szervezeted már megszokta, így már a szorongásodra sem hat. Tapasztalat...már nem lesz elég, a 0,5, 1, 2, 4 mg sem, sem az, ha beveszel egyszerre 10 szemet, csak rossz álmaid, pánikod lesz tőle.
2022. jan. 20. 19:41
 8/24 anonim ***** válasza:
67%

4: akkor nem az ezo rovatba kellett volna kiírnod, hanem az eü-ben...

Ez mndent megmagyaráz.

2022. jan. 20. 20:30
 9/24 A kérdező kommentje:
Az álmok az ezo témába tartoznak...
2022. jan. 20. 20:32
 10/24 Grimfox ***** válasza:
100%
Az aggodalmat okozta az álmot. Ha valami nem sikerül az utazás alatt, azt is a félelmed fogja okozni. Tudattalanul persze, tudatosan igyekszel elkerülni a bajt, de a félelem sajnos csökkenti a figyelmet, koncentrációt, és ez által gyakorlatilag minden képességedet az érzékszervi ingerek feldolgozásától a döntéshozásig bezárólag. Ha ennyire aggódsz, valószínűleg tényleg nem kellene utazni, ha megoldható. Ha nem oldható meg, akkor az utazás előtt, és alatt olyan gyakran használj relaxációs módszereket, amilyen gyakran időd engedi. Minél jobban csökken a félelem, feszültség, annál kisebb eséllyel történik valami rossz.
2022. jan. 20. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!