Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Iszonyatosan aggódom egy...

Iszonyatosan aggódom egy utazás miatt már régóta és ma délelőtt egy borzalmas rémálmom volt ezzel kapcsolatban, lehet ez rossz jel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz dolog történt ezzel az utazással kapcsolatban az elmúlt időkben nyilván léginkabb a vírus miatt, ma volt egy olyan teljesen valósághű álmom, amiben szinte minden félelmem benne volt. Pedig szinte sosem álmodom. Hogy tudok egy egész sztorit egyben megálmodni pont a lehető legrosszabb félelmeimmel? Lehet ez egy jel hogy maradjak bezárkózva a szobámban? Most azt csinálom már régóta. Borzalmas volt, még most is a hatása alatt vagyok
2022. jan. 20. 19:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10, amit írtál abba már a vonzást is meglátom. Ezek szerint a szorongó embereknek nincs is esélye a normális életre, mert a rossz gondolatokkal megteremtik a rossz jövőt... nagyon régóta halasztva van az út, volt is amit lemondtam mikor magamnál sem voltam, de ha ezt is lemondom, akkor győz a balsorsom, mert én csak ezt a munkát akartam az élettől, semmi mást. Nem tudom már feldolgozni ami megy a világban most és hol még a vége, az utazás jelenleg olyan mint egy elátkozott szürreális horrorfilm. És ez a brutális álom csak rátett még 200 lapáttal. A pszichológus nem tudott már mit mondani nekem
2022. jan. 21. 03:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Menj el oszt lesz ami lesz. Egyszer ugyis meghalunk....
2022. jan. 21. 07:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet máshogy lebonyolítani ezt az egészet? Hogy ne utazz,de el legyenintézve ami kell? Pl videobeszélgetés, vagynem nem repülős út. Stb ..

Amúgy meg talán az is járható lenne, ha őszintén elmondanád az ügyfélnek/munkáltatónak vagy,akiek kell, az aggályaidat. A mai helyzet senkinek sem pozitiv, kivéve az ócska despotákat.

A xanaxot meg felejtsd el. Ne fogsz megnyugodni tőle, sőt, generálhat olyan mellékhatásokat, minek köszönhetöen még szarabbul leszel bogyóval ,mint nélküle . Rémálmokat is okozhat, többek között.

2022. jan. 21. 08:02
 14/24 A kérdező kommentje:

13, régóta ki akartam költözni az álomországomba, aztán jött ez a szenny. Reméltem hogy jobb lesz a helyzet de meg ennyi ido után is undorító amit csinálnak az utasokkal.minek van az oltás? Így is nagyon el lett halasztva. Később mar nem mehetek mert kioregszem... amúgy meg nem ertik meg hogy miken kell keresztül mennünk most utazás során..

fél 9 van és még nem aludtam mert félek a rémálmoktól...

2022. jan. 21. 08:19
 15/24 Grimfox ***** válasza:
Ez nem igazán vonzás még. Semmi energetikai dolgot nem kell mögé gondolni, ez egyszerű pszichológia. A saját bőrömön tapasztaltam, nem egyszer, és nem kétszer, ezért nekem is van vele tapasztalatom. A lazító, relaxáló módszereket is azért javasoltam, mert ezek tényleg beválnak, még ha nem is csodamódszerek, amik minden bajt elhárítanának. A kisebb esély a rossz dolgok megtörténésére jobb, mint ha semmit nem tennél ellenük, szerintem.
2022. jan. 21. 08:19
 16/24 anonim ***** válasza:
De a xanax-os kommentre b@szol reagálni, pedig k.vára a-mistt vannak ezek a dolgok.
2022. jan. 21. 10:52
 17/24 Grimfox ***** válasza:
Amúgy van, akinek a xanax bármikor, valaha is hatott? Én is szedtem, de rosszabb volt vele, mint nélküle.
2022. jan. 21. 10:59
 18/24 anonim ***** válasza:

Voltam már hasonló helyzetben egy budai állást hagytam ki ami az álommemló lett volna nekem..Azóta lejtmeneten vagyok mára már munkám sincs..Hidd el sokkal jobb a félelemtől félájultan bezuhanni a repülőbe,mintha meg sem próbálod...

Egyébiránt energetikai szabály szerint előbb-utóbb minden átcsap önmaga ellentétébe,a sok mennyiségi után előtör a minőségi változás..Ha kipróbálod egy kisebb félelemmel teli szituációban,hogy ha már levegőt sem kapsz a pániktól,akkor leülsz és átadod magad neki...egyszerűen lesz-lesz ami lesz,vagy "legyen",mert...1 pillanat alatt szétterül benned a megkönnyebbült boldogság,amikor feloldódik hidd el...

Ha az a sorsod,karmád,hogy kimenj akkor a világ sem fog vacakolni miattad le van vajazva...ha tényleges külső akadályokba ütközöl,na akkor kell gondolkodni..

2022. jan. 21. 11:05
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Sztem a xanax inkább placebo,szomszédasszonyom alvásra kapta..Én egy fél altatót benyomok azt tökéletesen elbágyaszt,ha aludni akarok akkor 1 egészet,de mióta szedem azóta 2 óránként fennt vagyok szóval hülyeség az egész csak még nem próbáltam :)

A tudatos ént lenyomja de a tudatalatti intenzívebben nyomja a felszínre,hogy pucolódjon a gond..

2022. jan. 21. 11:11
 20/24 Grimfox ***** válasza:
100%

A xanaxnak van hatóanyaga, nem is gyenge. A mellékhatásai mindenképpen durvák. Főleg nagyobb adagoklásban. A frontin ugyanez(azonos hatóanyag).

Én egy antidepresszánst kaptam, amikor nem tudtam aludni(és enni), mert stresszből eredően volt inszomniám. 8-10 órát simán végigaludtam vele, de olyanokat álmodtam, mint Salvador Dalí festményei...

2022. jan. 21. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!