Iszonyatosan aggódom egy utazás miatt már régóta és ma délelőtt egy borzalmas rémálmom volt ezzel kapcsolatban, lehet ez rossz jel?
Nem lehet máshogy lebonyolítani ezt az egészet? Hogy ne utazz,de el legyenintézve ami kell? Pl videobeszélgetés, vagynem nem repülős út. Stb ..
Amúgy meg talán az is járható lenne, ha őszintén elmondanád az ügyfélnek/munkáltatónak vagy,akiek kell, az aggályaidat. A mai helyzet senkinek sem pozitiv, kivéve az ócska despotákat.
A xanaxot meg felejtsd el. Ne fogsz megnyugodni tőle, sőt, generálhat olyan mellékhatásokat, minek köszönhetöen még szarabbul leszel bogyóval ,mint nélküle . Rémálmokat is okozhat, többek között.
13, régóta ki akartam költözni az álomországomba, aztán jött ez a szenny. Reméltem hogy jobb lesz a helyzet de meg ennyi ido után is undorító amit csinálnak az utasokkal.minek van az oltás? Így is nagyon el lett halasztva. Később mar nem mehetek mert kioregszem... amúgy meg nem ertik meg hogy miken kell keresztül mennünk most utazás során..
fél 9 van és még nem aludtam mert félek a rémálmoktól...
Voltam már hasonló helyzetben egy budai állást hagytam ki ami az álommemló lett volna nekem..Azóta lejtmeneten vagyok mára már munkám sincs..Hidd el sokkal jobb a félelemtől félájultan bezuhanni a repülőbe,mintha meg sem próbálod...
Egyébiránt energetikai szabály szerint előbb-utóbb minden átcsap önmaga ellentétébe,a sok mennyiségi után előtör a minőségi változás..Ha kipróbálod egy kisebb félelemmel teli szituációban,hogy ha már levegőt sem kapsz a pániktól,akkor leülsz és átadod magad neki...egyszerűen lesz-lesz ami lesz,vagy "legyen",mert...1 pillanat alatt szétterül benned a megkönnyebbült boldogság,amikor feloldódik hidd el...
Ha az a sorsod,karmád,hogy kimenj akkor a világ sem fog vacakolni miattad le van vajazva...ha tényleges külső akadályokba ütközöl,na akkor kell gondolkodni..
Sztem a xanax inkább placebo,szomszédasszonyom alvásra kapta..Én egy fél altatót benyomok azt tökéletesen elbágyaszt,ha aludni akarok akkor 1 egészet,de mióta szedem azóta 2 óránként fennt vagyok szóval hülyeség az egész csak még nem próbáltam :)
A tudatos ént lenyomja de a tudatalatti intenzívebben nyomja a felszínre,hogy pucolódjon a gond..
A xanaxnak van hatóanyaga, nem is gyenge. A mellékhatásai mindenképpen durvák. Főleg nagyobb adagoklásban. A frontin ugyanez(azonos hatóanyag).
Én egy antidepresszánst kaptam, amikor nem tudtam aludni(és enni), mert stresszből eredően volt inszomniám. 8-10 órát simán végigaludtam vele, de olyanokat álmodtam, mint Salvador Dalí festményei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!