Miért jött elő ez az álom?
Figyelt kérdés
Mamámat láttam kocsiban ülve, talán voltak még vele valakik. Kértem, hogy maradjon, de az autó nem állt meg, felkapaszkodtam a motorháztetőre, onnan erőlködve, de bemásztam az oldalsó ablakon az utastérbe, ekkor elsötétült minden, dulakodni kezdtem valakikkel, mintha az autóban akartam volna maradni, majd felébredtem.
Mamám 3 éve halt meg, eddig nem igazán álmodtam róla, illetve nem emlékszem. Mikor ez történt, aznap idegesen feküdtem le, feszült voltam más dolog miatt, úgy aludtam el, talán ez hozta elő.
2022. jan. 13. 15:29
1/1 anonim válasza:
Volt egy nagybátyám,aki halálos beteg volt pár napja volt hátra,én pedig azt mondtam neki hogy ha netalán el megy,álmaimban mindig jelenjen meg,pár hete halt meg,és álmomban azt mondta:,itt vagyok ahogy kérted,a kedvenc sörömel kezébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!