Mit jelent ez az álom? Miért volt ez?
Barátaim kinevettek hogy ezt az álmomat elmeséltem nekik, nekem nagyon ilyesztő volt...
Ez volt benne:
Nem tudom hogy ismeritek ezt a játékot, az a címe hogy resident evil 8...
Hát az volt benne hogy két székre tettem rajzszökeket, mert szórakoztatónak hittem, és egy lány beleült az egyikbe... valamiért Vicces volt, de mindjárt jön a csavar... megjelent a kb 3 méter magas nő (Aliciana Dimitric vagy ilyesmi a neve) ő is beleült, de amikor rájött hogy én voltam... uhh nagyon megilyedtem, hogy oó, ezt nem kellet volna, erre Aliciana utánnam kiabált, hogy gyere ide, vagy én megyek oda, de akkor durran a pofon kisfiam. Elkeztem futni.
Majd elkapott, és megkérdezte: Figyelj csak ide, ezt hogy képzelted, hogy rajzszöget raksz a székre...
Kaptam tőle pár pofont, majd mondta hogy megint ilyet csinálok, szólok anyukádnak, majd ök elbeszélgetnek veled. Majd a telefonom a zsebembe halkan elkezdett csörögni és meghallotta, erre elkérte a telefonomat, de nem akartam, erre azt monta a nő:
Add ide vagy elveszem, szégyeld magad azért hogy megsérült a lányom és én is. Nagyon féltem tőle mert magasabb is, oda adtam a telefont, és felvette, és ugye anyum keresett hogy hol vagyok, hát a magas nő elmesélte anyumnak hogy mit csináltam...
Nekem iszonyat ilyesztő volt, barátaim végig nevették.
Bocsánat én is kacagtam.
Nincs valami amit el szeretnél mondani az édesanyádnak? A tudat alatti lehet ezt jelzi. :)
Én azt álmodtam egyszer, hogy megjelent a pince előtt 2 nyíltan látens migráns és hadonásztak és fenyegetőztek hogy engedjem őket tovább Ausztria felé. Mondom mi van útba van a pince vagy mi menjetek vissza a határkerítéshez és ellenőriztessétek a papírjaitokat, hogy eggyel talán bejöhessetek az országba vagy a pincémbe. Erre kérlelni kezdtek hogy not badly imigrant please go London. Mondom az előbb még Ösztereich most meg már london menjetek vissza Bagdadba szerecsenek. És csodák csodájára a szerecsenek visszatakarodtak oda ahonnan jöttek. A pincében meg már fel volt rakva füstölőre a sok szál finom kalbász.
Ez nagyon ijesztő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!