Megijesztenek az álmaim! Miért álmodok ilyet?
Sosem álmodtam még azt, hogy látom magam a tükörben. Nos ez eddig volt így. Az álmomnak volt egy elég érdekes, és rémisztő része, ami megmaradt erősen.
Mintha egy teljesen más világban lettem volna. Más fények, az érzés is más, a levegő is más. Az idő lelassult. Mintha nem is e világon lettem volna. A tükörben megláttam magam. Sápadt fehér arc, vörös szemek, vérző arc és kezek. Azért volt véres, mert én elvágtam késsel. Mikor beléptem a fürdőszoba ajtón rájöttem, hogy ez egy alom, es kíváncsi voltam érzek e fájdalmat álmomban. Egy egyhe csípő érzést ereztem. De ahogy álltam a tükör előtt. Mintha egy szellem nézett volna vissza aki en voltam. Hófehér arc, vörös szemek, veres tekintet. Ezutan meg 2* lattam magam a tükörben, ezek enyhebbek voltak. Az egyiknel nem volt testem , a 3.normalis volt.
Miert almodhattam ezt? Tudatalattimba lehet valami? De mi?
Néha átcsúszik a tudatunk más tartományokba,világokba is. Erre te fogsz rájönni magadtól,hogy mi volt ott álomban és kétlem,hogy mostanában. Nem kell mindent azonnal megérteni. Velem is így volt,hogy értetlenül álltam a jelenség előtt,meg még a mai napig is csak már nem próbálom görcsösen megérteni hanem a tapasztalatot,amiket ott szerzek egyszerűen magammal viszem.
Lett egy kis nem evilági tapasztalatod :)
#4 Akkor mond már meg nekem hová menjen kuruzslóhoz? Ha súlyos beteg vagy hová mész? Csak nem szakemberekhez, akik segítenek a problémádban?! Ez egy borzalmas tanács ne haragudj vagy is inkább helyesbítek nem mondtál semmit...
#5 Valószínűleg akkor a sok munka lehet az oka, de csak tippelni tudok. Még az is lehet, hogy mélye elfojtasz magadban valamit, amiről még te se tudsz, de ez már nagyon a teória gyártás része. Csak azt tudom neked javasolni, ha nem tudsz sokáig rá jönni a problémádra akkor egy orvos nem árthat hidd el nem fog senki lenézni, ha elmész egyszer egy pszichológus. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!