Mièrt álmodom, hogy lányokkal csókolózok? (Lány vagyok)
Álmodtam már, hogy csókolózok, de azok mind fiúk voltak. Viszont az utóbbi egy hètbe kètszer is álmodtam, hogy lánnyal csókolózok. Egyszer a barátom testvèrèvel, akivel nem is vagyok valami közeli kapcsolatba. Másodszor pedig egy volt osztálytársammal. Lány lètemre is megjegyzem ha egy lány nekem szèp vagy nem, ez szerintem normális is, ès ezt az osztálytársamat nem tartom valami szèpnek ès, hogy talán azèrt álmodtam vele mert jól nèz ki, vagy nem is tudom.
Nem vagyok lezbikus, sosem vonzódtam lányok iránt, ès 3 ève van barátom. Akkor vajon mièrt álmodtam ezt, kètszer is?
Szerintem csak a kíváncsiság hajt, ezért álmodsz ezzel.
Próbáld ki, mint a lányok többsége.. :)
Nem mondanám, hogy szexuálisan ki lennèk èhezve, van barátom aki nem lusta az ilyen dolgokra, hogy szèpen fejezzem ki magam 😁
#5 Hát nem tudom, hogy èszrevetted-e, a kèrdèsbe az szerepel, hogy a barátom testvère lány, ès nem kívánok lefeküdni vele.
Szia Kérdező!
Mi van, ha más szemszögből közelítjük meg az álmaidat.
A: Nem-e tűnt fel, hogy a barátod testvére és az osztálytársad kicsit másképpen néz rád, mint ahogy a többi lány.
B: Milyen emlék jut az eszedbe, ha arra gondolsz, hogy két lány csókolózik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!