Mit jelenthet ez az álom? Barátom van, de egy másik fiúval csókolózok álmomban.
Ma azt álmodtam,hogy egy osztálytársammal kicsit csókolóztunk. De az kicsit homályos, viszont eléggé élénken emlékszem arra, hogy egy külön helyiségben voltunk, és amikor megfordultam akkor pont hattal álltam neki, ő közelebb lépett és nem engedte el a derekamat majd szép lassan megfordultam és csókolóztunk.
Tudom hogy valami titkos dolgot kerestünk, amit próbáltak elrejteni ezért voltunk külön szobában. Rémlik meg hogy volt a rendes osztályban több osztálytársam is akik furán néztek ránk mikor megcsókolt az osztályban.
A gond az egészben, hogy nekem barátom van, aki pedig nem ez a srác. Szeretem a barátom, bár tény, hogy mostanában az osztálytársam is eléggé felkeltette az érdeklődésem és azt hiszem én is neki. Pedig a való életben természetesen semmi ilyen nem történt.
Szóval a kérdés, hogy mégis miért álmodtam ilyet róla/vele? Miért most? Tavaszi szünet van, nem is beszéltünk egész szunetben. Nem tudom,hogy jott ez az egesz
Fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!