Mi ez az álom? Elrabóltak a' földönkívüliek és néznem kellett másik kettő eltérítettet, ahogyan kufírcólnak . Azt mindenkinek elege lett belölle és elengedtek.
Tudom ,hogy álom volt ezzel is kezdem ,sokat olvastam és kutattam az eltérítések után és tudom engen nem vittek el.
Az álom :
Oda mentek hozzám én a' napaliban voltam ,mondták ,hogy menjek velük . Mondom megy veletek a' k_rva anyátok !
Azt a' hajón voltam egy fém asztalon űltem és láttam ,hogy a' szomszéd asztalon másik két 20-as évei közepén járó lány és fiú nagyon megörűl egymásnak .
Ruha nélkűl vannak, rajtam még a' terepruha volt .
Na mindegy elkezdenek nagyon vadúl b_szni !
És élvezik is nem kényszer itt így megis szólal, a' You've got another comin' ,ez az ébresztöm .
Volt ott Cowgirl ,69 ,kutya-póz , meg ami csak lehet .
Brutális ,már nem csak én ,de a' szürkék is kelemetlenűl érezték magukat. Én ráakartam húzni a' butykosra ,de elvették és kilocsólták a' pálinkát .
Ezért mégjobban utálom őket ! Azt mondták nekik ha befejezik mindenkit elengednek . Utána a' dal oda ért ahol a' kedvenc részem van és föll kölött kelnem énekelni .
Itt vége . Mit jelent ez ?!
Tök fa_sza 6 óráig nem írhatok kérdést ,mert egy hiba miatt duplán írta ki és az időpont is egyezett .
Legalább ezt felodhatnák ilyenkór ...
Haggyuk ,ez van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!