Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik??
3.napja van egy visszatérő álmom és hát nem a legkellemesebb és már alig merek elaludni csak ne lássam.
Maga az álom lényege hogy egy számomra fontos ember öngyilkosságot akar elkövetni,le akar ugrani egy tetőről én pedig megpróbálom visszahúzni, ahogy próbálom körülöttünk ott állnak többen (olyanok akiket ismerek és ő is) de nem csinálnak semmit csak kiabálnak hogy megtudom győzni meg nevetnek.A végén nem sikerül túl jól a dolog mert őt sikerül felhúznom csak az a baj hogy én esek le, az utolsó kép ebből az álom részből hogy ő ott áll fent a tetőn és meggyújt egy szál cigit. Ekkor mikor zuhanok vált a kép és hirtelen egy temetésen találom magam ahol bemegyek a ravatalozóba és belenézek a koporsóba és meglátom ugyanazt a személyt, megrémülök el akarok futni, felkapok egy rózsát és elindulok vele ki a ravatalozóból és meglátok egy sírkövet amin az ismerősöm neve van és a 2022. Február 2 felirat, megszorítom a rózsát és elkezd vérezni a kezem, ekkor hátra nézek és ott áll megint ugyanaz a személy és megfogja a véres kezem és elkezdi letörölni és én ellököm magamtól és beleesek a sírba.
Mit takarhat ez az álom? Miért ismétlődik?
Az ismerősöd önpusztító életet él. Félsz, hogy téged is leránt a mélybe és te is ugyanolyan önpusztító életet fogsz élni, mint ő. Ám belűl tudod, hogy még ha ez be is következne és mindketten önpusztító életet élnétek, akkor abból számodra már akkor sem lenne kiút, ha ő változtatna magán és meg akarna menteni téged. Kemény a drogfüggők élete.
2022.02.02 a dátum fontos lesz. Tele van kettessel. Szerencse, hogy hétfőre esik és nem keddre.
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
Én is felfigyeltem a kettesekre, ezek szerint tényleg fontos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!