Ez egy fenyegető álom vagy vegyem jelentéktelennek?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy régi férfi ismerősöm azt mondta nekem hogy sokszor megfog verni.Én megadó voltam az álomban,nem lázasan fel ez ellen,hagytam a dolgot.Számíthatok rá hogy összefutok vele valahol,vagy ártani fog nekem?Mit gondoltok erről?Nő vagyok.2022. jan. 12. 14:31
1/4 anonim válasza:
Igen, DiCaprióval beférkőzött az álmodba, és így üzen neked, mert Facebookon letiltottad, a postagalamb pedig még idomítás alatt van.
Nő, mi? Inkább gyerek.
2/4 anonim válasza:
Ezt az ezotériába kellett volna írnod, ott vannak az igazi agyhalottak akik komolyan vennék ezt a kérdést.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem futamodok még csak annyit válaszolok hogy meg sem illettek hogy válaszoljak.
2022. jan. 12. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!