Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tetszik egy làny mègis egy...

Tetszik egy làny mègis egy régi szemèllyel álmodok,akibe már rég nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Többször is álmodtam már vele,viszont pont pár napja győzött meg egy lány arról,hogy talán tetszik végre,erre feljön ez a régi személy álmomban megint,akivel azt álmodom,hogy tetoválást kell csinálnunk magunknak a régi iskolánkban,de nekem nincs ötletem,nincs szimbolikus dolog még az életemben,de gondolkoztam azért mit lehetne (nem lett semmi),viszont ott volt velem,és ugyanazt a hatást váltotta ki,de nem voltam nyitott,inkább ez az elzárkozó,hogy hagyjon békén,mert tudtam nem érez semmit,vagy igen,de nem vállalja fel. Majd el is mentem így,hogy mindenki tudott egy tetkót magának,én meg nem,nem csesztem az időt,mert ő vitt oda,és ez egy tervezett dolog,én meg nem is tudtam róla,nem voltam beosztva.

Nem vallottam neki annó semmi érzelemről,mert 0 esély lett volna,és már kiderült,hogy tényleg lezártam.

Most a tudatalatti csak el akar bizonytalanítani az új szemèllyel kapcs.-ban?

2022. jan. 8. 09:32
 1/2 A kérdező kommentje:
Meg azt nem tettem hozzá,hogy pont tegnap este volt az,hogy kicsit elbizonytalanodtam a lány iránt a jövőre gondolva,és gondolkoztam,de aztán nem hoztam magamban semmi döntést,csak ideges voltam emberek miatt,és erre pont egy olyannal álmodom,aki úgy tett,mintha szórakozna velem.
2022. jan. 8. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:

A "tetszik" és a "szerelmes vagyok/voltam belé" nem szinonímák.

Ez a lány tetszik, ám tudat alatt még él a másikba szerelmes voltod.

2022. jan. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!