Miért álmodok mindennap azzal , akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már 2 hete minden egyes nap azzal a fiúval álmodom..Tudni kell,hogy nem szoktam nagyon álmodni, viszont most 2 hete mindennap benne van az álmomban, és nem tudom miért. Mit jelenthet ez?Nagyon köszönöm előre is!2021. okt. 4. 08:18
1/5 anonim válasza:
A kérdésedben benne van a válasz. Sokat gondolsz rá ébren, ezért megjelenik az álmodban is.
2/5 anonim válasza:
Páromat imádom, a mostohaanyja viszont a szó klasszikus értelmében véve igazi mostoha anya, őt ki nem állom. (Az igazi édesanyja állítólag egy tündér volt, rákban meghalt még régebben.)
Én ha párommal álmodok, ami mindennapos, akkor mindig minden ideális, szép és jó, ha meg a mostohaanyjával álmodok, akkor rendre azt álmodom, hogy vagy keserves kínok között hal természetes halált, vagy magam gyilkolom meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az első és a második kommentelőnek☺️ Utolso kommentelő te meg jarassad le magad megjobban
2021. okt. 4. 15:07
5/5 anonim válasza:
Pedig az csak egy mondás.
Nem #3 vagyok de úgy érzem szükséges....
Röviden annyit mondott ő is hogy azért álmodsz róla mert szerelmes vagy belé. Rágondolsz, leköti a gondolataidat, ábrándozol és álmaiban is megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!