Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályban akibe soha ennyire nem voltam szerelmes nem viazonozza. 😢 Mindennap beszelgetunk stb. azt mondta hogy o csak barátként tekint ram. Mit tegyek?
A LEGO-t én is ajánlom. Tudtad amúgy h a LEGO-t egy zsidó család alapította és sok tervezöjük is az? Fura h épp ennek ellenére Trump most a király haveromnak is s nem a régi játéktervezők.
De ennek ellenére segítek bármennyire is furcsa h 13 évesen ilyen szerelmi ügybe keveredtél.
Ha egy suliban maradtok úgyhiszem a jövőben kialakulhat köztetek kapcsolat. Nálunk volt ilyen, bár gimibe máshova mentem mai napig együtt vannak azok ketten akik a te korodban hasonló szinten voltak.
A lány nem akart semmit aztán fordítva vègül 16 èvesen összejöttek s most 21 évesek úgyhogy fel a fejjel.
Nincs a világ elveszve, addig is LEGOOZZZ bátran mèg s néha írj neki valami kedves versikèt meg maradjatok barátok.
Mèg 100% esélyed van rá h te leszel élete hapsija úgyhogy aggodalomra sztem semmi ok XD
Hát ezt szívtad. (már bocs)
De talán ha túlteszed ezen magad,és mellette maradsz, egy idő után beléd szerethet. De ahhoz türelem kell, ami a te korodban senkinek nincs.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!