Álmomban szerelmes lettem , mi lehet az oka vagy miért ?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés lesz de na , álmomban szerelmes voltam egy fiúba de annyira jó érzés volt hogy nem tudom le írni ez lenne az igaz szerelem érzése ? Találkozhatunk beszélgetünk ennél több nem történt de mégis olyan jó volt, utána el tűnt az álmomból és rendesen rossz volt fel kelletem és még most is és emlékszem az arcára is :/ annyira jó lenne ha valóságban is ilyen érzés lenne a szerelem2021. dec. 22. 11:10
1/3 anonim válasza:
Én lányról ugyanígy. Sokkal tisztább és tökéletesebb, mindenféle külső zavaró tényezőtől mentes érzés volt, nem olyan mint a való életben.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen teljen így éreztem én is , jó lenne ha valóságban is ilyen jó érzés lenne
2021. dec. 22. 11:57
3/3 anonim válasza:
Hat jo lenne
Csak akkor van baj hogyha akibe szerelmes vagy az nem szeret
Sot, mast szeret
Es mindig latod hogy massal van osszebujva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!