Az àlmokban megèlt èrzelmek, jelentenek valamit?
Àlmombam karàcsonyoztunk (ami idèn elmaradt)
6 ember volt àlmomban:
-Èn
-Felesègem
-Anyum
-Nővèrem
-Bàtyàm
-Idegen(akit sosem làttam)
Egy nagyon rosz karàcsony volt. Mindenki mindenkinek adott ajàndèkot de nekem senki, èn senkinek nem adtam ajàndèkot, csak nővèremnek. Az idegen, bàrmi volt, mindent kommentàlt. Mindent negatívan.Tudtam, hogy negatívat mondott, de nem emlèkeztem az előző mondatara. Tehàt tudom, hogy mondott valamit, de nem emlèkeztem, hogy mit.
Nővèremnek 1 doboz cigit adtam, de ő nem dohànyzik, de nem volt teljes a cigi. fèlig üres volt. Nővèrem felè szeretetet, együtèrzès empàtiàt èreztem, a felesègem irànt, sajnàlot egy egy gyermek elvesztèsèèrt, (elvetèlt) Bàtyàm felè közömböt, nem törődömsèg, szànalom. Anyàm irànt megvetèst, a puszta gyűlölet, a düh, harag, fàjdalom. Az idegennel szenben a megbànàs,higgadsàg, magabiztonsàg, bàtorsàg, olyan volt, hogy bàrmit mond bàrmit tesz szembe nèzek vele, mert mintha tudnàm, hogy semmibe se jobb nàlam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!