Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek letezik ez a fiu...

Szerintetek letezik ez a fiu az almombol?

Figyelt kérdés
Tokeletes volt,szamomra..Mintha a nagy ot lattam volna.Azt mondjak,hogy ha valakivel almodsz es nem ismered,akkor is valoszinu hogy lattad mar valahol.Pld utcan,varosba stb.Lehetseges ez?
2010. szept. 6. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Létezhet. De egy álmot épp annyira alakíthat valaki, akire sokat gondolsz aznap, vagy a társtalanság, vagy éppen ellenkezőleg.

Nekem is volt hasonló. Annyiban különbözött a tiédtől, hogy én látásból ismertem valakit az életben, aztán egyszer csak elkezdtem róla álmodni. Mint ha egy jelzés lett volna, amit észre kellett vennem. Azóta tök jól elbeszélgettünk :)

Egy tanácsot tudok adni, ha az a valaki, aki álmodban feltűnt, és úgy kell lennie, hogy kapcsolatba lépjen veled, akkor úgy is lesz...:) Mert szerintem véletlenek nincsenek, vagy legalább is nagyon kevés...

De ez tényleg relatív, ha vagy annyira empatikus, erről lehetett szó, de tényleg befolyásolhatja számos más dolog az álmaidat.

Azért remélem segítettem :)

2010. szept. 7. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
én is nagyon sokat szoktam álmodni egy lányrol akit még soha nem láttam élőbe ,de az álomba mindig azt mondja h ő álmodik rollam s nem én rolla ettől mindig borsozik a hátam ugy érzem hogy félek de mégsem:S
2010. szept. 8. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
. Azok az erőteljes hatások és élmények, amelyek az ébrenlét óráiban érnek bennünket, természetesen befolyásolják az álmainkatAzok a mindennapos dolgok is felszínre jöhetnek az álmainkban, amelyek elalváskor vannak az elménkben.Néha, amikor megpróbálunk megoldani egy problémát, akkor jut eszünkbe a megoldás, amikor alszunk. Ez talán azt tükrözi, hogy nem csak álomból áll az alvás. Egy része gondolkodás.Mivel úgy tűnik, hogy az álmok főként az agyban keletkeznek, nem ésszerű azt gondolni, hogy különleges üzenetük van számunkra. Úgy kell tekintenünk ezeket, mint az agy egyik normális funkcióját, amely segít egészségesen tartani azt.
2010. szept. 13. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!