Szerintetek letezik ez a fiu az almombol?
Nekem is volt már ilyen, csak lánnyal. :D Szép volna, meg minden, de úgyis csak álom maradt.
Volt már nem egy furcsán valóságosnak tűnő álmom, de végeredményben mindre csak a képzelet játékaként tekintek.
Lehetséges hogy létezik,elég valakit csak egy pillanatra látnod az agyad rögzíti,de te már nem emlékszel rá.De az is lehet,hogy összeválogatott ideálról van szó,a tökéletes férfira vágysz mélyen belül.Ahogy minden nő.
Ha létező személy akkor az esélye annak hogy találkozzatok: 0.01%
Az okát ennek a megálmodásnak nem irom most le ide. Ugysem hinnéd el. Ahhoz, hogy megérthesd, előbb még sok sok dolgot meg kell értened. Tudod a suliban sem diplomamunkával kezdik a tananyagot.
Elégedj meg annyival, hogy nagyon is jól gondolod!
Én is találkoztam már a "nagy Ő"-vel, akit álmomban láttam, magára az álomra nem emlékszem, csak mikor igaziból megláttam, tudtam, h Ő az.
Hosszú kapcsolat lett belőle, (7év) de vége lett, valahol azt is éreztem, h ennyit tudtunk adni egymásnak, és el kell engednünk egymást.
Azóta van másik "nagy Ő", egyelőre Ő marad:)
Nekem vannak így barátságaim is, meglátok valakit,és tudom, h ismerem valahonnan, és tudunk egymáson segíteni, valamiért közünk van egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!