Ez nagyon rossz.27 évesen sírva ébredek?
Elég gyakran álmodom ugyan ezt. A lényeg, hogy otthon vagyok, bent a házba, s ha ki akarok menni valamelyik ajtón egyszerüen nem enged ki valaki. Nyomja az ajtót és nem enged ki, ha meg nagynehezen sikerül kijutnom, akkor meg az ajtó magátol bevágódik. És soha senki nincs ott. Viszont tegnap egy olyan ajtót szerettem volna kinyitni, ami előtt volt egy tükör. Az ajtót nagynehezen sikerült, kb 60 fokig kinyitni, meg kellett tartsam az ajtót, hogy a tükörben lássam ki van ott. És láttam egyszer egy nőt, másodjára is láttam valakit csak már rá nem emlékszem. Kétszer sikerült megtartanom az ajtót /amit iszonyatos erővel huztak vissza/ két embert láttam. Aztán felriadtam. Tudom hogy egyiket sem láttam még soha. Annyira íjesztő hogy 27 évesen sírással kelek éjszaka. Aztán meg nem is tudok vissza aludni, mert fázok, ráz a hideg, és ömlik rólam a víz.
Mit tudok ezek ellen az álmok ellen tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!