Mit jelent ha vakaki öngyilkos lett álmomban? Leugrott egy épület tetejéről.
Ilyet én is álmodtam. Olyan emberről, akit max 3 alkalommal láttam. Az agyam miért álmodott vele, nem tudom.
Liftezős álmod szokott lenni?
Nem tudom, mit jelent, de az Equinox c. sorozatban van egy ilyen jelenet, hogy a csaj azt álmodja, hogy az ismerőse leugrik egy épület tetejéről. :)
#1.: egyszer volt egy olyan liftezős álmom, hogy munkahelyemen beszálltam a liftbe és mentem volna fel a 29.-re (ott volt az iroda), de a lift lefelé indult el, sokáig ment és amikor megállt és kinyílt az ajtó, csak hatalmas sötétség fogadott kint, ijesztő volt.
Ekkor még pszichológushoz jártam, aki álomanalízissel foglalkozott, azt mondta, hogy ez a poklot jelképezi. És a durva, hogy hamarosan tényleg minden tönkrement azon a munkahelyen és felmondtam, mert elegem lett. De amikor ezt álmodtam, még nem sejtettem, hogy ez lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!