Ez lenne a fèlelmem?
Mai àlmom:
Elgàzoltam egy embert, autópàlya lehajtón. 10 k/h többel mentem a megengedetnèl,mert menekültem valakik elől,valamièrt,de nem tudom, hogy ki elől, ès mièrt. A semmiből került elő az ember. megpróbàltam elkerülni, de nem sikerült. Elgàzoltam.Próbàltam újraèleszteni, de nem sikerült.A rendőrök elővettek, hogy èn vagyok a hibàs.Próbàltam telefonàlni, de nenkit nem tudtam felhívni senkit, mert nem talàltam szàmokat.Elnentem egy szàllàsra. A szàllàs mellet ment egy focimecs.A napos iső, viharos lett. Mindenki szidott. Gyilkosnak hívott.Felmentem a szobàra, ott voltak, akik elől menekültem. Próbàltam telefonàlni,de nem vette fel senki.
csörgött az óra ezèrtfelèbredtem.
valaki jelentenè?
Sajnàlom, nem ide akartam. Előre köszönöm
Előfordulhat, hogy történt veled mostanában olyan, hogy menekültél egy szituból (pl családban, munkában stb.), valahonnan gyorsan el akartál kerülni, és a kapkodásod oda vezetett hogy valamit elrontottál, de úgy, hogy az visszafordíthatatlan (pl. egy bögre eltörik - nem tudod összeragasztani - tehát ilyen jellegű.)
Mert ha történt, akkor az álom pl szólhat az emiatti bűntudatról, vagy hogy emiatt utálod magad, nem fogadod el magad - erre enged következtetni hogy álmodban mindenki utált a tettedért, gyilkosnak hívtak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!