Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez lenne a fèlelmem?

Ez lenne a fèlelmem?

Figyelt kérdés

Mai àlmom:

Elgàzoltam egy embert, autópàlya lehajtón. 10 k/h többel mentem a megengedetnèl,mert menekültem valakik elől,valamièrt,de nem tudom, hogy ki elől, ès mièrt. A semmiből került elő az ember. megpróbàltam elkerülni, de nem sikerült. Elgàzoltam.Próbàltam újraèleszteni, de nem sikerült.A rendőrök elővettek, hogy èn vagyok a hibàs.Próbàltam telefonàlni, de nenkit nem tudtam felhívni senkit, mert nem talàltam szàmokat.Elnentem egy szàllàsra. A szàllàs mellet ment egy focimecs.A napos iső, viharos lett. Mindenki szidott. Gyilkosnak hívott.Felmentem a szobàra, ott voltak, akik elől menekültem. Próbàltam telefonàlni,de nem vette fel senki.

csörgött az óra ezèrtfelèbredtem.

2021. okt. 16. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez egy álom és nem félelem. Nahmeg egy rossz kategória...
2021. okt. 16. 10:10
 2/6 A kérdező kommentje:

valaki jelentenè?

Sajnàlom, nem ide akartam. Előre köszönöm

2021. okt. 16. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Már reménykedtem hogy igaz, de még sem. :D
2021. okt. 16. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ebbe rengeteg minden van, de a félelem elhanyagolható tényező.
2021. okt. 16. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor mit jelenthet? vagy nincs semmi?
2021. okt. 16. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy történt veled mostanában olyan, hogy menekültél egy szituból (pl családban, munkában stb.), valahonnan gyorsan el akartál kerülni, és a kapkodásod oda vezetett hogy valamit elrontottál, de úgy, hogy az visszafordíthatatlan (pl. egy bögre eltörik - nem tudod összeragasztani - tehát ilyen jellegű.)

Mert ha történt, akkor az álom pl szólhat az emiatti bűntudatról, vagy hogy emiatt utálod magad, nem fogadod el magad - erre enged következtetni hogy álmodban mindenki utált a tettedért, gyilkosnak hívtak stb.

2021. okt. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!