Mi volt az eddigi legérdekesebb/legfurább álmod?
Nem a bullshit álom, amiben minden random összefolyik, hanem ami tényleg elgondolkodtatott.
Meséld el!
Fura több is volt, de olyan amire emlékszem az mind csak ijesztően fura, azért emlékszem rájuk, mert többször álmodtam ugyanazokat. Az első röviden tömören annyi, hogy lemegyek a pincébe, majd felnézek a lépcső tetejére és látom, hogy elkezd lefutni egy ijesztő nő, én meg elkezdek futni előle, konkrétan egy vègtelen pince van az álmomban, mert nagyon sokàig menekültem előle, néha elkap és megöl, de valamikor nem.
Van a második, amikor azt szoktam álmodni, hogy a régi osztályommal utazunk egy vonaton, majd jön a kaszás és egyesével megöl minket, nyilván engem hagy utolsónak, de mielőtt én meghalnék felébredek ugye, na de amikor felébredek mindig ránézek az ajtómon lévő üvegre és meglátom a kaszás arcát ahogy benéz a szobámba. Ja meg nèha megjelenik a kocsiban amikor belenézek a közèpső tükörbe, ott ül a hátsó ülésen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!