Mi volt az eddigi legérdekesebb/legfurább álmod?
Nem a bullshit álom, amiben minden random összefolyik, hanem ami tényleg elgondolkodtatott.
Meséld el!
Sok volt, egyszer pl az OCD miatt, ami van nekem, volt egy erre utaló álom, ekkor még nem tudtam, hogy OCD-m van. Lényeg hogy amikor bementem egy barlangba nagyon féltem és menni akartam kifelé egy másik kijárton. Vissza akartam fordulni, mert az OCD-m miatt kéztetést éreztem hogy ugyanott menjek ki, ahol be akartam menni. Amikor visszafordultam, dementor szerű lények voltak előttem, de nagyobb volt a késztetés, hogy visszaforduljak, minthogy meneküljek ezért megpróbáltam kikerülni őket,de elkaptak. Ez az álmom éveken keresztül rengetegszer megjelent, végül egyszer úgy döntöttem, hogy inkább a menekülést választom a késztetés helyett. Azóta nem volt ilyen álmom és az OCD-s tüneteim is enyhültek, szerintem az álom hatására. Volt még pár, de ez a legemlékezetesebb eddig.
Azóta hiszem, hogy minden visszatérő álomnak megvan a jelentése.
3 as vagyok
Nem rendesen haltam meg csak álmomban, a félreértések elkerülése érdekében, volt már olyan hogy valaki ezt félreértette😅
4:
Köszi, ez fontos pontosítás volt!
Egyszer azt álmodtam, hogy egy hotelszobában voltam egy kisgyerekkel, aki nem az enyém volt. Egyszer csak belépett a szobába egy nő egy másik gyerekkel, én meg meggyilkoltam őket, és próbáltam eltüntetni a nyomokat, hogy ne bukjak le. Végül megtaláltak a rendőrök és letartóztattak, börtönbe kerültem, és realizáltam, hogy tönkretettem ezzel az egész életem.
A valóságban szerencsére nincsenek gyilkos hajlamaim :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!