Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legérdekeseb...

Mi volt az eddigi legérdekesebb/legfurább álmod?

Figyelt kérdés

Nem a bullshit álom, amiben minden random összefolyik, hanem ami tényleg elgondolkodtatott.

Meséld el!

2021. szept. 23. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen, neked volt?
2021. szept. 23. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok volt, egyszer pl az OCD miatt, ami van nekem, volt egy erre utaló álom, ekkor még nem tudtam, hogy OCD-m van. Lényeg hogy amikor bementem egy barlangba nagyon féltem és menni akartam kifelé egy másik kijárton. Vissza akartam fordulni, mert az OCD-m miatt kéztetést éreztem hogy ugyanott menjek ki, ahol be akartam menni. Amikor visszafordultam, dementor szerű lények voltak előttem, de nagyobb volt a késztetés, hogy visszaforduljak, minthogy meneküljek ezért megpróbáltam kikerülni őket,de elkaptak. Ez az álmom éveken keresztül rengetegszer megjelent, végül egyszer úgy döntöttem, hogy inkább a menekülést választom a késztetés helyett. Azóta nem volt ilyen álmom és az OCD-s tüneteim is enyhültek, szerintem az álom hatására. Volt még pár, de ez a legemlékezetesebb eddig.

Azóta hiszem, hogy minden visszatérő álomnak megvan a jelentése.

2021. szept. 23. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyszer meghaltam álmombam, éreztem a fájdalmat a körülöttem lévők sikolyát majd egy nagyon fényes fehér helyre kerültem. Ott a földön feküdtem, épphogy csak kinyitottam a szemeim csak fehéret láttam és hangokat hallottam amik olyanok voltak mintha körülöttem lettek volna és egymásnak kiabáltak volna, nem értettem mit mondtak. Majd felkeltettem magam.
2021. szept. 23. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

3 as vagyok

Nem rendesen haltam meg csak álmomban, a félreértések elkerülése érdekében, volt már olyan hogy valaki ezt félreértette😅

2021. szept. 23. 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4:

Köszi, ez fontos pontosítás volt!

2021. szept. 23. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt álmodtam, hogy egy hotelszobában voltam egy kisgyerekkel, aki nem az enyém volt. Egyszer csak belépett a szobába egy nő egy másik gyerekkel, én meg meggyilkoltam őket, és próbáltam eltüntetni a nyomokat, hogy ne bukjak le. Végül megtaláltak a rendőrök és letartóztattak, börtönbe kerültem, és realizáltam, hogy tönkretettem ezzel az egész életem.

A valóságban szerencsére nincsenek gyilkos hajlamaim :D

2021. szept. 23. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Azt álmodtam hogy egy hal vagyok.
2021. szept. 23. 21:32
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
A mai lattam egy egeret egy egerlyukban es az egerlyuk tetejen is volt felig belogva egy egerfej
2021. szept. 24. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Megnéztem 3 vígjátékot, mindegyikben szerepeltem is, szivattuk az embereket, voltunk vagy tizen, egy néger zsaru is voltbvelünk, megálitottam a forgalmat és megsimogatattam a lámám mindenkivel, majd be...art a röhögéstől. ☺
2021. szept. 24. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Szexeltem Prince-szel és jó volt.
2021. szept. 24. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!