A kisautómról álmodtam ami most szervizben van. Mit jelenthet ez?
Van egy yarisom amit 24-én beadtam a szervizbe, nagy munkálatok lesznek meg átalakítás.. (rohadás miatt 2 küszöbcsere, kipufogó rendszer komplett cseréje, teljes alja csere aztán átviszik műszakin stb) elvileg 8án kapom vissza de ma éjjel a kocsival álmodtam.
Nagyon szeretem azt az autót, igazából ő az első kiskocsim és eléggé hiányolom már.
Ma éjjel valami olyat álmodtam hogy Hűvösvölgy környékén mentem az autóval és az egyik oldalán kész voltak a küszöbök, teljesen rozsdamentes, színre fújva a másik oldalán meg feketére le voltak festve a küszöbök de az sem volt már rozsdás. És menegettem vele, de hogy hova vagy miért azt nem tudom… valahol a hűvösvölgyi út környékén.
Igazából ahogy közeledik 8-a egyre többet gondolok rá hogy vajon kész lesz e határidőre meg hogy milyen lesz majd a hangja meg hogy fog kinézni rozsdamentesen meg hogy milyen jó lesz hogy újra visszakapom mennyit fogom használni stb..
Mit jelenthet amit álmodtam?
25/n
Szilvi
Ha ennyire parázol ezen vegyél egy újabb kisautót. Sajnos, ha küszöböt kell cserélni egy kocsin, ráadasul mindkettőt ott akkor már a futómű bekötési pontok is rohadnak, ami veszélyes. Ráadasul, pár év után újra elkozd rozsdásodni majd a küszöb, törvényszerű sajnos. Ha szépen lefújják színre és nincs nagy eltérés akkor még normális áron el tudod adni. 2 millió körül, pár éves, nagyon jó állapotú autókat találni ebben a méretben. Pl: Nissan micra, Hyundai i10 egyikre se jellemző a rozsdásodás.
Yaris 1.33 motorost egyáltalán nem ajánlom.
3: nem rohadnak a bekötési pontok, akkor azt is mondták volna.
Pár év múlva nem fog elkezdeni rozsdásodni mert fogok rá tenni nagyon drága alvázvédelmet, illetve már megoldott a garázsban tárolás csak az előző tulajok hanyagolták el nagyon. Nem is tudom mi a francot csináltak ezzel a kocsival , sehol nem látni ilyen szar állapotú yarist. Még azon sem csodálkoznék ha direkt tették volna tönkre mert elvileg valami hitelből számították be és úgy került a kereskedésbe..
2 millió körül ezt még ha patika, akkor sem tudnám eladni de nem is akarom.
Ha álmaim autója lenne előttem nekem akkor sem kéne más kocsi. Van második kocsim de meg kell mondjam nem szeretem annyira…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!