Meghaltam, mégis léteztem, mit jelent?
Azt álmodtam, hogy egy hegyen álltam a szüleimmel, de vitás volt a hangulat.
Leugrottam a hegyről, amikor zuhantam dühből azt mondtam anyumnak, hogy "egyél meg".
Amikor leérkeztem egy hegyes kiálló sziklára érkeztem és felnyársalódtam. Már a következő pillanatban magam mellett feküdtem, tudtam, hogy véres vagyok. Ilyesztő volt magam látni halottan a sziklán véresen.
A következő pillanatban a szüleim szobájában az ágyon voltam.
Anyukám mellett feküdtem és sírtam, hogy itt akarok maradni, vissza akarom kapni az életem, nem akarok elmenni még, ugyanis a szellememnek tovább kellett volna lépnie. Anya is sírt, apa is ott volt, de ő nem volt meghatódva annyira.
Őszintén egyszer jutott eszembe öngyilkosság, de kísérletet sem tettem, ez is csak olyasmi belegondolás volt. Nem tenném meg.
Anyukámmal általában viharos a kapcsolatunk, apuci pici lánya vagyok. Apával jobb is a kapcsolatom egy fokkal.
17l
Lehet egy másik életdben megtetted...ne tedd meg, ne vezet sehová,pont így, azzonal meg is érted...utána 🙄
Szóval ne 🙂
A hegy maga a konfliktus, a szakadékba ugrás az abból való menekülés.
A halálod ennek döntésnek a következménye. Attól félsz, hogy a viselkedésed (konfliktus elől való menekülés) következményét nem fogod tudni megváltoztatni (a halálból nehéz visszajönni), és ezzel elveszíted anyukádat, illetve te is sérülsz a kapcsolatotok megromlása miatt.
Azért anyukád sírt, és nem apukád, mert tudod, hogy a viselkedéseddel fájdalmat okozol neki, és bűntudatod van miatta. Bár nem akarod megbántani, de mivel nem tudjátok megoldani a konfliktus(oka)t, ezért látod jobb útnak a menekülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!