Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meghaltam álmomban. Ez mit...

Meghaltam álmomban. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Álmomban, barátnőmmel mentem dolgozni reggel, és láttunk egy öregembert aki bánt egy lányt. Segíteni akartunk, de az öreg odajött hozzánk is. Nem álmodtam meg a fájdalom részét, nemtudom mit tett velünk, de szellemként ébredtem egy kórházban. Nem értettem először, de utána tudtam, hogy meghaltam. A kórházban voltak rekeszek vagy micsodák amiken nevek voltak, és az egyiken a barátnőm neve volt. A rekeszben ő volt felvágva. Kerestem a saját testemet is, de sehol nem találtam. Ennyire emlékszem az álomból. Valaki tudja esetleg mi lehet a jelentése? Mielőtt kérdezi valaki, nem, nem néztem horrort, nem is szoktam soha😂
2021. jún. 28. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Ha a saját halálod álmodod meg, az hosszú életet meg szerencsét jelent.
2021. jún. 28. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom mit jelent, de én is haltam már meg sokszor az álmomban, csak én nekem általában morbid halálaim vannak. Az első ilyen álmom, ami a legdurvább volt, az az volt, hogy nyakon szúrtak, és éreztem, hogy elvérzek, mellesleg a fájdalmat is éreztem.
2021. jún. 29. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Sok mindenre utalhat ez így önmagában. Hogy érezted magad az álom közben? Egyébként ez akár azt is jelentheti, hogy már nem szeretnéd ezt a kapcsolatot, ki szeretnél szakadni belőle. Hiszen fontosabb volt a saját tested megtalálása, mint a barátnőd szelleméé. De az is lehet, hogy attól félsz, hogy ő lép tovább, és azért kerested annyira a tested, mert nem voltál teljesen biztos, hogy szellem vagy.
2021. jún. 29. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Féltem közben. Egyébként az álom nagy részében a barátnőmet kerestem. Csak aztán megláttam a testét. Utána kerestem az én holttestem. Biztos voltam abban, hogy szellem vagyok, mert senki nem látott
2021. jún. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!