Mit álmodtatok ma éjjel?
Figyelt kérdés
Én négy különféle dologot is, de most próbálom részletesen összeszedni az emlékeimet.2021. aug. 3. 10:33
1/17 anonim válasza:
Az álomnaplóm szerint:
osztálykirándulás, Szentgyörgy, gépek, retro játékok
2/17 anonim válasza:
Azt hogy az élet egy fekete üresség, és minden egyes nappal egyre jobban elfeketül.
3/17 anonim válasza:
Én is többet, egyikben egy iskolás osztály tagjaként kérdezhettünk a miniszterelnöktől, és azt kérdeztem tőle, hogy zsarolják, vagy pénzért adta el magát Putyinnak 😳 ...erre pici sárga ponttá szűkült össze a pupillája ...tudtam hogy most az országban végem lesz...aztán tudatosult hogy állom 😔
5/17 anonim válasza:
Azt, hogy 2 depressziós nővel éltem együtt, akik mindig szőrmekabátot hordtak és dohányoztak. Egy olyan világban volt ez, ahol a szobrokat emberek helyettesítették és le voltak fújva ezüst festékkel és mikor lejárt a munkaidejük hazamentek.
6/17 anonim válasza:
Hogy valami miatt egyetemi könyvtár tetejére vivópályát akarnak tenni. Jópár éve végeztem :D
7/17 anonim válasza:
Azt álmodtam, hogy szőnyeget vásároltam a hálószobába. Drága volt így nem tudtam dönteni és felébredtem.
8/17 anonim válasza:
Valami nagy birtokon/üdülőben voltam, sok kisebb és nagyobb házzal. Volt ott valami alacsony kopasz férfi aki el akart kapni. Amikor közelebb került, közvetlen közelről beledurrantottam a szemei közé vagy 4 sárgakupakos patront gázpityuból de nem nagyon hatotta meg. Aztán találtam még egy töltényt a zsebemben, de nem tudtam betölteni a tárba.
9/17 anonim válasza:
mármint tegnap éjjel és ma hajnalban?
10/17 anonim válasza:
A macskámmal plázában voltam, és meglógott, és elütötte egy autó.
(Csak benti macskáim vannak...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!