Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent ez valamit? Vagy csak...

Jelent ez valamit? Vagy csak sima álom?

Figyelt kérdés

Én és egy barátnőm kb 2 hónapja tanulunk telekinézist(szkeptikusok kíméljenek) és elég jól haladunk mert már be tudjuk csapni az ajtód de most nem ez a lényeg. Szóval 3 szor magamról és egyszer róla álmodtam azt hogy telekinéziseik/telekinézisezek ő pedig egyszer rólam. Ez jelent valamit? Vagy csak sima álom? skit érdekel írjon privátba és elmondom mit álmodtunk:)

SZKEPTIKUSOK KÍMÉLJENEM LÉGYSZI

2021. júl. 19. 08:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

"14 ne szálj el magadtol nezzetek meg nyugodtan van egy instánk :..."

Erre kiderül, hogy egy alufólia darabka látható, amit a szellő mozgat, az ajtóból is csak egy részlet látható. Ismerjük el, nincs ilyen képességeket. Majd ha azt látom, hogy legalább egy teli fél literes palackot odébb toltok puszta akarat erővel néhány cm-t akkor majd elhiszem.

2021. júl. 20. 16:50
 22/29 A kérdező kommentje:
19 az nem az én videóm de egyedül volt a arátnőm mert a szüleivel volt nyaralni és nem hiszik el neki ezért akkor gyakorolt amikor nem voltak otthon a szülei
2021. júl. 20. 17:23
 23/29 A kérdező kommentje:
21 te modtad úgyhogy előbb te mutasd! ja hogy nem megy?!
2021. júl. 20. 17:24
 24/29 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy van ilyen képességem. Nektek se megy és nem is fog a büdös életben! Telekinézis, hagyjuk már!
2021. júl. 20. 17:26
 25/29 A kérdező kommentje:
figyeljetek nem akarok vitát de 2-szer is ki van írva a kérdésembe hogy a szkeptikusok kíméljenek, magyarul hogy aki nem hisz nekünk ne írjon választ. amúgyis már kaptam a kérdésre választ
2021. júl. 20. 17:26
 26/29 A kérdező kommentje:

24 utána olvastam régebben kb fél éve hogy minden emberben meg van ez a képesség csak sokan nem fejlesztik mert nem tudnak róla vagy nem hiszik el stb

én nem akarok veled vitatkozni de akkor ne írj bántó választ hanem tartsd meg magadben és ne bánts meg senkit! Nem kioktatás akart lenni. :)

2021. júl. 20. 17:30
 27/29 anonim ***** válasza:
80%
Jó, nem írok több bántó választ. :)
2021. júl. 20. 17:33
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Aha tök jó meg minden,de még ha lenne is hozzá képességetek, ennek az egésznek mi értelme?
2021. júl. 21. 06:56
 29/29 A kérdező kommentje:
van hozzá és ha valami nem tetszik ne írj lekezelő és bántó választ légyszi
2021. júl. 21. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!