Jelent ez valamit? Vagy csak sima álom?
Én és egy barátnőm kb 2 hónapja tanulunk telekinézist(szkeptikusok kíméljenek) és elég jól haladunk mert már be tudjuk csapni az ajtód de most nem ez a lényeg. Szóval 3 szor magamról és egyszer róla álmodtam azt hogy telekinéziseik/telekinézisezek ő pedig egyszer rólam. Ez jelent valamit? Vagy csak sima álom? skit érdekel írjon privátba és elmondom mit álmodtunk:)
SZKEPTIKUSOK KÍMÉLJENEM LÉGYSZI
"14 ne szálj el magadtol nezzetek meg nyugodtan van egy instánk :..."
Erre kiderül, hogy egy alufólia darabka látható, amit a szellő mozgat, az ajtóból is csak egy részlet látható. Ismerjük el, nincs ilyen képességeket. Majd ha azt látom, hogy legalább egy teli fél literes palackot odébb toltok puszta akarat erővel néhány cm-t akkor majd elhiszem.
24 utána olvastam régebben kb fél éve hogy minden emberben meg van ez a képesség csak sokan nem fejlesztik mert nem tudnak róla vagy nem hiszik el stb
én nem akarok veled vitatkozni de akkor ne írj bántó választ hanem tartsd meg magadben és ne bánts meg senkit! Nem kioktatás akart lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!