Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban elmentem egy jósnőhöz. Az teljesen kiesett hogy akkor ott mit mondott, viszont mikor hazaértem anyukám elkezdett velem veszekedni hogy miért mentem el, nem szabadott volna (vallási szempontból), csak a pénzt dobtam ki rá (nem tudom egyébként hogy egy ilyenért fizetni kell e). Aztán mondtam neki hogy nyugodjon le, a jósnő csak annyit mondott hogy valami nagy dolog fog velem történni a jövőben, csak azt nem tudja hogy jó e vagy rossz. Ez jelenthet valamit szerintetek, vagy csak egy sima álom volt?

2021. júl. 18. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Jelenthet. A wampmong ősi elméletére utal az amit írsz. Ha álmodban jóssal, vagy jósnővel találkozol, akkor az a Grull és a lélek sötét anyagba való vándorlására utal, röviden a wampmong. Nem kell félni, nem jelent semmi rosszat.
2021. júl. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!