Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Éjszaka elég furcsa dolgot álmodtam. Mindenáron el akartam menni egy jósnőhöz vagy valami ahhoz hasonlóhoz, hogy megtudjam a “sorsomat” vagy a jövőmet vagy valami ilyesmit. Volt egy idős, kissé barna bőrű és ősz hajú hölgy akinél az álmomban anyukám is volt régen (úgy mesélt róla). El is mentem hozzá, de mikor beszélni akartam volna vele, eltűnt. Kerestem, de hiába. Hazajöttem, anyukám pedig mondott még egy jövenmondót, hogyha annyira kíváncsi vagyok menjek el hozzá. Oda is elmentem, de ott sem találtam senkit, sőt, akkor már a helyet sem. Aztán azon kaptam magam hogy megint csak otthon vagyok, és a nagymamámmal beszélgetek a gyermekkori emlékeimről. Nevettünk, jó volt. Aztán felébredtem, de nem is tudom olyan rosszul éreztem magam lelkileg. Egyébként mindig is el akartam menni egyszer kíváncsiságból egy jövendőmondóhoz, nem tudom ez közrejátszik e. Szerintetek ennek az álomnak lehet valami jelentése, vagy csak egy “sima” álom. Előre is köszönöm a válaszokat.2021. júl. 18. 12:50
1/1 anonim válasza:
Lehetséges, hogy mostanában akár tudat alatt is de foglalkoztál ezzel a gondolattal, mert kiváncsi vagy. Amikor én álmodok valami komplexebbet akkor ez szokott az oka lenni, esetleg valami olyan ami elkerülte a figyelmem az előtte levő napokban de érdemes lett volna foglalkoznom vele is így csapódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!