Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet? Folyton azt...

Ez mit jelenthet? Folyton azt álmodom, hogy fuldoklom.

Figyelt kérdés

Általában vízbe merülök álmomban, és hiába úszok, és úszok sosem érem el a felszínt.

Ilyenkor szabályosan fuldoklom. Érzem, ahogy majd szétpattan a tüdőm, meg a fejem. Egyszerűen szörnyű! Van, hogy többször is átélem ezt egy éjszaka alatt.

Ja! Különben tudok úszni, meglehetősen jól!

2010. aug. 26. 09:38
 1/8 anonim válasza:
100%
A fuldoklás az álomban azt jelenti, hogy lelki egyensúlyod veszélybe kerűlt. Most gondolkozz el, hogy tényleg így van e?
2010. aug. 26. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Okozhatja egy kényelmetlen testhelyzet alvás közben.Egy kényelmetlen fekhely.Ha visszatérő,akkor valamilyen szorongás lehet az életedben,ami nem biztos hogy jelentős,de az álom felnagyítja,és a fuldokláshoz hasonlítja (fuldokló,szorongó lélek).Jelenthet egy olyan problémát az életedben ami megoldásra vár,vagy feldolgozásra.
2010. aug. 26. 11:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 26. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A zavaros víz a lelki állapotodat jelzi, ha jól úszol álmodban sikeresen elérsz egy célt, ha nem, akkor valamit biztos nagyon szeretnél megvalósítani, de sehogyan sem sikerül.
2010. aug. 26. 12:29
 5/8 Réti bubuzér ***** válasza:
Én is álmodtam már ilyet. Gondolom közben tényleg visszatartottam a levegőt, mert egy idő után nem bírtam tovább, és levegőt vettem a víz alatt (álmomban persze). És láss csodát, minden király, úszkáltam, mint egy hal, simán vizet lélegezve :D Ez most jó, vagy rossz?
2010. aug. 26. 13:21
 6/8 anonim válasza:
Azért nem biztos, hogy pusztán ezoterikus választ kell keresni: az álomban megjelenő testi érzések nagyonis valós testi eseményeket képeznek le. Úgyhogy szerintem irány a körzeti orvos: tüdő-, és orr-, esetleg allergiavizsgálat, hogy miért is fulladozol. Napközben nem fordul elő, hogy nehezen kapsz levegőt?
2010. aug. 26. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem fordult elő, de elég mélyen alszom, azt eltudom képzelni, hogy a párába fúrom az arcomat, és emiatt nem kaopk levegőt, de az álom mindig vízről szól! Pedig sok más módon is fuldokolhatnék!
2010. aug. 26. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
A víz az érzelmekre utal.Az érzelmeid terén lehet valami probléma.Talán egy "fullasztó",nyomasztó érzelmi helyzet.
2010. aug. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!