Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
tegnap az egyik motorossal álmodtam,aki tanítani fog,de de eddig nem gondoltam rá "ugy" egyszer se.25 évvel idősebb mint én.jelenthet valamit ez az álom?2010. aug. 25. 16:02
2/4 anonim válasza:
Azt lenne jó tudni, hogy az álmodban hogyan jelent meg... De mindenkép azért volt benne az álmodban, mert az ő személyisége jelképez valamit, akár egy tulajdonságot, vagy valamilyen történést a te tudattalanid számára.
3/4 anonim válasza:
A tanár berögzül a tudatalattidba, mint felsőbbrendű, okosabb, erősebb, jobban tudja. Egy igazi férfi, akinek odaadod magad szintén felsőbbrendűbb, erős, hogy megvédjen. Azt hiszem ez lehet az oka.
Ha fiú vagy, fogalmam sincs.:)
4/4 A kérdező kommentje:
aha,értem :)
köszi a választ,kül tényleg lány vok :D
2010. aug. 26. 13:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!