Ebben kerek segítséget!?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap hallotam erol az alvás paralízis dologrol és annyira megijedtem tőle hogy felek! De viszont szoktam olyat álmodni néha hogy zuhanok a semmibe ilyenkor felriadok és vissza alszok ez alvás paralízis?2021. jún. 11. 21:51
1/2 anonim válasza:
Nem, ez egy teljesen átlagos és mindenkinél gyakran előforduló álom. Mivel fekszel az ágyban, alvás közben tudatalatt azt hiszed, hogy zuhansz.
Az alvás paralízisről találsz egy temérdek érdekesvideót youtube-on
2/2 Grimfox válasza:
Nem. Az alvási paralízis az olyan, hogy felébredsz, legalább is nagyjából tudatodnál vagy, de nem tudsz mozdulni. Ez elég ijesztő. Sokszor megesik, hogy egy fenyegető jelenlétet érzel ilyenkor a közeledben, de nem tudsz mozogni. Ha még elég közel vagy az alvó állapothoz, akkor van, hogy látod is ezt a fenyegető dolgot. Vannak akik földönkívülieket látnak, vannak akik sötét árnyakat, démonszerű lényeket, de például Ázsiában, Kínában és Japánban főképp egy öreg, gonosz banyát látnak legtöbbször. Kultúrától függ, milyen képzetet idézel fel paralízis alatt. Amit te átélsz, az egy egyszerű zuhanós álom, amit mindenki álmodik néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!