Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom egy szellemről. Egy nő volt, elmondta miért halt meg, de azt is, hogy borzalmasan dühös, és nem tudja sehogyan kiengedni magából ezt a sok haragot, csak ha engem, és a körülöttem élőket bántja. Az álmomban nadrágokra írt fenyegető üzeneteket, szerepelt még az álmomban bagoly is, félszeg szárnyakkal, és hiúz is. Az a baj mindig máshol voltak ezek a jelenetek, sosem ugyanott, illetve az írást sem tudtam elolvasni, viszont egyszer benyúltam álmombam a fagyasztóba, és éreztem a hideget a kezemen. Mit jelenthet ez?...2021. jún. 3. 08:07
1/3 anonim válasza:
A jelentését nem tudom,de tudtad irányítani az álmod? Ha igen,akkor tudatosan álmodtál,és ott normális ha pl megérzed a valóságban is a hideget,meleget,fájdalmat stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincsen, nem tudom... nem tudom mi számít annak, beszélgetéseket folytattam meg minden, meg magamtól sétáltam át oda ahova akartam, de ezen kívül semmi mást nem irányítottam.
2021. jún. 3. 08:54
3/3 anonim válasza:
Ha legközelebb álmodsz a nővel hívd meg egy konyakra és kávéra.A konyakot nagyon szeretik a szellemek.Közben beszéljétek meg, hogy mivel lehet kiengesztelni. Hátha lemászik rólatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!