Mit jelenthet ez az álom?
Olyan 13-14 éves lehettem, a szüleim gazdagok voltak de a nagyszüleimmel sokkal jobb volt a kapcsolatom, anyámék pénze egyáltalán nem érdekelt, nagyon rosszul bántak velem, aztán nagymamámmal felmentünk egy buszra, ami az V. kerületben volt, miközben mentünk azt ecseteltem, hogy mennyire szeretnék a II. kerületben lakni. (Budapesten eddig egyszer voltam csak és az nagyon nem ott volt)
Következő jelenet, hogy örökbe adnak és megyek nevelőszülőt "nézni", az első család nem volt valami jó, a másodiknál pedig egy nagyon cuki harmincas párhoz kerültem, akikkel a másik nagymamám Ménfőcsanaki házába költöztünk, de az utca meg a település hasonlított Balatonszárszóra és Kapolcson a Bondoró fesztiválra.
Újabb vágás, megint az V. kerületben járok egy vasúti sín mellett (mondom, csak annak voltam tudatában, hogy az az V. kerület, de az nem tudom hogy néz ki mert sosem voltam ott) és telefonon ecsetelem a nagymamámnak, hogy milyen rendesek a befogadó szüleim.
Másra nem igazán emlékszem, talán csak arra, hogy a vér szerinti szüleim pénzzel akartak visszaszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!