Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett ez az álom?

Mit jelenthetett ez az álom?

Figyelt kérdés

Ez egy régebbi álom, de nagyon sokszor eszembejut.

Álmomban egy tükör volt az ágyam felett, belenéztem és egy baromi ronda szörny volt benne. Ilyen gyomorforgató és ijesztő. Nagyon világos volt a szobában, jobb oldalra kaptam a fejem, és az ágyam mellett egy nagy, fekete lény állt/lebegett. Aztàn huss, felébredtem. Ilyesmi nem fordult elő velem soha, de ugyanúgy láttam azt a fekete, kavargó valamit még egy percig az ágyam mellett. Aztán mint egy sötét gomolyag, kisebb lett és elhalványult. Míg el nem tűnt teljesen, zúgást is hallottam. Amúgy nem az àlom vagy a tükör volt a krva ijesztő, hanem az a fekete gomolygás, ami ébren is ott maradt. Nagyon megijedtem és éber lettem azonnal, figyeltem, meg se mertem moccanni, csak mikor teljesen eltűnt.

2021. jún. 1. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem inkább alvási paralízis volt?
2021. jún. 1. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Félsz valamitől amivel szembe kell nézned

Ha van a szobádban tükör akkor vidd ki azonnal!!

2021. jún. 2. 03:48
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es: Lehet, hogy az volt.

2-es: Nincs tükör, csak az álomban volt.

2021. jún. 2. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!