Mit jelenthet? Nagyon fura ez az álom.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a Balatonnál voltam, bementem az öltözőbe és láttam, hogy a főnököm az egyik kabinban a földön alszik. A jobb lábán az én zoknim volt. A bal lábán meg semmi és a sarkáról nagyon csúnyán levállt a bőr. Fel akartam ébreszteni, de nagyon mélyen aludt, és a bal lábát maga alá húzta, mintha el akarná rejteni. Részleteiben megnéztem az álmoskönyvben, hogy mi mit jelent. De az egész mit jelenthet azt nem tudom.2021. jún. 3. 06:22
2/3 anonim válasza:
Így első olvasásra azt szűrném le, hogy bár a főnököd próbálja elrejteni a gyengeségeit, de te ennek ellenére tisztában vagy velük, nem élsz vissza ezzel és nem ítéled el őt, nehanem ugyanúgy emberként tekintesz rá, akinek lehetnek hibái.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2-esnek a választ. Ebben van igazság.
2021. jún. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!