Miert elmodom sokadjara, hogy megcsal a parom?
Figyelt kérdés
Nem felek ettol, megis mostanaba egyre tobbet almodom azt, hogy megcsal.2021. máj. 31. 13:08
1/4 anonim válasza:
En azt szoktam álmodni sokszor, h en csalom meg ot. De ilyen nem is volt, nem is lesz, közelében sem voltam. Csak random kitalálja az agyunk szerintem, esetleg egy film kapcsán is, en gyakran álmodom azt amit filmben lattam v cikkben olvastam
2/4 anonim válasza:
Az enyém jobb, egy időben sokszor én csaltam meg őt álmomban. Amúgy nagy árulásnak tartom, soha nem tenném meg.
Mindig elmondtam neki, nevettünk rajta :D
3/4 anonim válasza:
Én is sokszor álmodom azt, hogy megcsalom, pedig 7 éve, amióta együtt vagyunk, még csak fel sem merült bennem ilyesmi, és ezután sem fog. Nagy ritkán álmodok olyat is, hogy ő megcsal. Nem tudom, mi az oka ezeknek, de legalább jó érzés, amikor felébredsz és rájössz, hogy csak álom volt.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg bizonytalanság van benned a kapcsolatotokat illetően ill. talán a kelleténél jobban ragaszkodsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!