Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az jelent valamit, ha már...

Az jelent valamit, ha már sokadjára álmodom ugyanazt?

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom, amit pontról pontra ugyanúgy álmodok meg egy jóideje. Közben nem veszem ezt észre, csak amikor fölkelek akkor dejavu érzésem van és beugrik h ezt már sokszor álmodtam. Ami azért is érdekes, mert 95%ban az álmomban rájövök h álmodom, de ennél soha.
2012. jún. 23. 22:45
 1/6 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nem jelent semmit.
2012. jún. 23. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jún. 24. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Ez az "Álomfejtés" topic marhaság. Az álmok csak azért vannak, hogy az agy ne kapcsoljon ki alvás közben. Különben meghalnál. Azt álmodod, ami éppen az agyadba van, ez lehet bármi, rakétaseggű kiscicáktól tölgyfára ragadt gőzmozdonyokig (csak, hogy magamból induljak ki). Tehát nem, az álmoknak semmi értelmük nincs.
2012. jún. 24. 01:21
 4/6 nócikaa válasza:
Szerintem marhára nincs igazad kedves utolsó válaszoló:) Az álmok a tudatalattid üzenete :)) jobb ha tőlem tudod meg :)
2012. júl. 31. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nevezheted tudatalattinak vagy aminek akarod, de ettől függetlenül továbbra sincs értelme. Lényegében az alvásnak 3 szakasza van. Az elsőben még nem vagy mély álomban és könnyedén felébredsz. Az agyad ekkor még majdnem olyan éber, mint nappal. A második szakasz a Ctrl + C, Ctrl + V, azaz a mentés szakasza. Ekkor alszol a legmélyebben és ekkor tárolódik el a rövidtávú memóriád a hosszútávúba. A harmadikban álmodsz. Ez általában mindig reggel van, amikor már gyakorlatilag kipihented magad. Ráadásul minden nap álmodsz. Nincs olyan, hogy ma nem álmodtam semmit. Csak sokszor egyszerűen nem emlékszünk rá. Ekkor nem kapcsolhat ki az agyad. Hiszen, ha kikapcsol, már nem tud bekapcsolni és meghalsz. Jobb, ha tőlem tudod meg, mint a biológiatanárodtól!
2012. aug. 1. 00:07
 6/6 nócikaa válasza:
Sajnálom hogy ennyire materialista vagy:D:D:D nekem az a véleményem hogy az álmok a tudatod leg-leg mélyéből származnak... vagyis olyan dolgok amitől netán titokba félsz, vagy amit nem tudtál lezárni, vagy amire vágysz titokba és magadnak se mered bevallani...
2012. aug. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!