Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nőként sokadjára álmodom azt...

Nőként sokadjára álmodom azt hogy férfi vagyok, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem tufom mitől de már hetek óta van elvétve olyan álmom hogy férfi vagyok férfi nemi szervvel. Talán előző életemben férfi voltam és most jönnek elő az emlékek? Igazából főként az ejakulacio van benne az álmomban szóval valószínűleg nagy kujon lehettem. 😃 Azért érdekelne hogy ez tényleg az amire gondolok esetleg mások is vannak e így?

2018. szept. 26. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Biztos fütyi hiányod van.
2018. szept. 26. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Én is szoktam ilyet álmodni, meg másoktól is hallottam már többször. Szerintem ez egyáltalán nem szokatlan. Érdekes viszont, hogy fordítva nem jellemző, mármint hogy férfiak álmodnák azt, hogy nők. :)

Mondjuk nálam nem az ejakuláció van a középpontban ilyenkor, hanem maga az együttlét, a dugás. Ja, és általában lányokkal szoktam lenni ilyenkor álmomban, mintha én lennék a férfi. Te is?...

2018. szept. 26. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Férfira vágysz. Ne pazarold az időt! 😉
2018. szept. 26. 11:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem arra hogy volt aktus és no de igen volt az álmomban. Egyedül voltam ropogott a tűz a kandalloban és ilyen régies helyen voltam. Érezni nem éreztem semmit tehát nem az orgazmusra ment a testem mert igen olyat is szoktam álmodni hogy vkivel vagyok nőként és el is megyek álmomban de itt férfiként mintha erzekeim nem működnének vagy nem tudom. Van párom és szoktunk tevékenykedni mint mindenki más de most eléggé megfaztunk mind ketten alig van erőnk bármire is. De ahogy írtam nem éreztem semmit tehát nem az orgazmus volt a lényeg 🙂
2018. szept. 26. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Én egyszer két férfi voltam álmomban, egyszerre. Szexuális álmaim pont nincsenek és garantáltan nem akarok férfi lenni, a női test sokkal jobban tetszik, belül pedig úgyis androgün vagyok.

Az ember mindenféléket álmodik, én nem következtetek ebből z égvilágon semmire.

A párom (biológiailag férfi) is álmodta már magát animelánynak is :D

Nem zárom ki, hogy előző életedben férfi voltál, de nem tipikus, hogy az ember előző életbeli emlékei előjöjjenek álmában (legalábbis nem tudunk róla, igaz, az előző életekről eleve keveset), sokkal valószínűbb, hogy csak úgy kombinálgat, játszik az agyad. Akárhogyan is, ezt nem fogjuk megtudni.

2018. szept. 26. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Elfojtott péniszirigység? :DDD

Egyébként szerintem is az az oka, hogy férfira vágysz, és már kéne valami a lábaid közé :D :P :$

2018. szept. 26. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Lehet több oka. Lehetséges ok, hogy látens leszbikus vagy. Vagy félsz, hogy nő létedre férfiasnak tartanak.
2018. szept. 26. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy határozottan kellene cselekedned az élet valamely területén, mint egy férfi, de az energiád kárba vész (magömlés aktus, élvezet nélkül). Mintha nem lenne eredménye a próbálkozásaidnak (hiszen nincs nő, akit megtermékenyíthetnél).
2018. szept. 27. 17:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelő telibe talált. Most hogy így mondod.. éppen munka keresésben vagyok és eddig bárhova jelentkeztem nem ertesitettek azzal se hogy bocs akkor nem kellesz. Párom meg váltani akar beküldte az önéletrajzát másnap hívták is. 😄
2018. szept. 28. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!