Nőként sokadjára álmodom azt hogy férfi vagyok, mitől lehet ez?
Én is szoktam ilyet álmodni, meg másoktól is hallottam már többször. Szerintem ez egyáltalán nem szokatlan. Érdekes viszont, hogy fordítva nem jellemző, mármint hogy férfiak álmodnák azt, hogy nők. :)
Mondjuk nálam nem az ejakuláció van a középpontban ilyenkor, hanem maga az együttlét, a dugás. Ja, és általában lányokkal szoktam lenni ilyenkor álmomban, mintha én lennék a férfi. Te is?...
Én egyszer két férfi voltam álmomban, egyszerre. Szexuális álmaim pont nincsenek és garantáltan nem akarok férfi lenni, a női test sokkal jobban tetszik, belül pedig úgyis androgün vagyok.
Az ember mindenféléket álmodik, én nem következtetek ebből z égvilágon semmire.
A párom (biológiailag férfi) is álmodta már magát animelánynak is :D
Nem zárom ki, hogy előző életedben férfi voltál, de nem tipikus, hogy az ember előző életbeli emlékei előjöjjenek álmában (legalábbis nem tudunk róla, igaz, az előző életekről eleve keveset), sokkal valószínűbb, hogy csak úgy kombinálgat, játszik az agyad. Akárhogyan is, ezt nem fogjuk megtudni.
Elfojtott péniszirigység? :DDD
Egyébként szerintem is az az oka, hogy férfira vágysz, és már kéne valami a lábaid közé :D :P :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!