Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kezdjek aggódni? ⬇️

Kezdjek aggódni? ⬇️

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ha valakivel álmodok akkor az a személy találkozni akar velem...és én délután egy magas, középkorú, meztelen férfival álmodtam (nem ismerem) és azt kérdezte tőlem hogy milyen ruha volt az unokaöcsémen mikor először láttam. Aztán tejszínhabot nyomott a nyakára (de valahogy elesett és megfojtottam). Most aggódnom kéne hogy egy pszichopata akar velem találkozni?

2018. szept. 6. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy nudista cukrásznak megtetszettél.
2018. szept. 6. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1# ez jó volt 😂

Kérdező... szerintem ez egy nagy marhaság. Én már csillió milliószor álmodtam olyan emberekkel akik 1000%, hogy nem akarnak velem találkozni. Ez csak egy álom. Ne egyél éjszakára nehezen megemészthetőt és nem lesz ilyen problémád.

2018. szept. 6. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem álmodtál, meztelen középkorú ffi vagyok.

De ne kezdj aggódni, az aggódás még soha senkit nem juttatott előrébb semmiben,

2018. szept. 6. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha álmodban megfojtottad, akkor inkább neki van oka aggódni ;) Jó tejszínhabozást! Yeah!
2018. szept. 6. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kijelentés létező személyekre vonatkozik, akiket ismersz. Random pucér tejszínhabos emberkékre elvileg nem.

Mondjuk én úgy ismerem, hogy akivel álmodsz, az akkortájt gondol rád vagy ő is veled álmodik.

2018. szept. 7. 01:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor te még olcsón megősztad. Én egyszer azt álmodtam hogy egy középkorő nő akart velem szexelni. Egy bombanő volt és ezért belementem. Levetkőztünk és vadul szeretkeztünk. De utána átváltozott egy nagy polippá. A csápjaival elvette a pénzemet a kocsikulcsaimat és a lakás kulcsát. Mindenemet elvette. Az egyik csápjával megragadott és úgy ahogy voltam meztelenül kihajított az utcára. A ruháimat a borotvakészletemet és a fogkefémet utánam dobálta. A ruhákat felkapta valaki és magára öltötte. Drága cuccok voltak és amúgy is mezítelenül dobott ki a polippá vált bombanő. Úgyhogy elkezdtem követni ezt a valakit hogy adja oda a ruháimat. Ez a valaki találkozott egy nővel. Odaszaladtam de amint meglátta hogy közeledek hirtelen eltűnt a ruhatolvaj és a nő.

Ott ültem egy helyeben az út szélén és vártam 10 évet mire felbukkant a nő aki beszélt a ruhatolvajjal. A nőt elkezdtem követni hogy megkérdezzem ki volt az a valaki aki elvette a ruháimat. Utolértem a nőt és mondtam neki hogy a ruháimat akarom visszakapni. Mondta hogy az unokaöccse volt az. Én erre elsoroltam hogy milyenek a ruháim amiket keresek és mondja csak el szépen hogy az unokaöccsén milyen ruhák voltak. De nem nagyon akart segíteni. Kérdeztem tőle kétségbeesetten hogy akkor most öltözzek borotvahabba? Mert csak a borotvahab és a fogkefém voltak a kezemben. El is kezdtem befújni magamat borotvahabbal de akkor megvadult a nő nekem szaladt fellökött és elkezdett a földön fojtogatni. Ekkor ébredtem fel.

2018. szept. 7. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szegény ember. Csak meg akart borotválkozni, megcsúszott a fürdőszobában, te meg megfujtottad. Hát mit tud ezek után ő ártani neked?
2018. szept. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!