Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak 18+ álmaim egy...

Miért vannak 18+ álmaim egy olyan férfivel akihez a valóságban nem is vonzódom?

Figyelt kérdés
Ezek az álmok elég gyakoriak, az életemben egy létező személy de csak egy amolyan közvetett munkatárs. Bármikor ha lehetőségem van menni hozzá egy munka kapcsán, de a jelenlétem nem kötelező, akkor eszembe sem jut, hogy menjek. Még felhívni sem szeretem, részemről még csak maga a szimpátia is lassan alakult ki, de ezt a mai napig fenntartásokkal kezelem (jó a humora, de gyalázatos egy modora van). Külsőre a legkevésbé sem az esetem, az utcán simán elsétálnék mellette, mégis folyamatosan előjönnek ezek az álmok és mindig tele vannak pozitív töltettel.
2021. máj. 29. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy azért mert már egy ideje nem voltál pasival, vagy hiába nem az eseted de tudat alatt még is valami vonz benne. Pl. ha nem jön be egy lány, de személyisége piszkosul megfog, ugyanúgy előjöhet az álomban hiába nem gondolsz rá.
2021. máj. 29. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egyes verzió az teljesen kizárt éppen, a kettes előfordulhat, de csak nagyon tudat alatt :D
2021. máj. 29. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Hú, de sok kiéhezett nő van ezen az oldalon! Egy kiadós szex rendberakna.
2021. máj. 30. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg kísértett
2021. máj. 31. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!