Mit jelenthet ez az alom? A valosagban teszik nekem egy lany. Ismerem az anyjat is. 40 eves az anyja, huszoneves a lanya. Anya is lanya is nagyon vonzo, jo alaku szep no es ma azt almodtam, hogy az anyjaval fekudtem le. :D 35F
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 09:26
1/4 anonim válasza:
Amit írtál: Anya is lanya is nagyon vonzo, jo alaku szep no
2/4 anonim válasza:
Az anyja is lehet tetszik neked vagy a lány miatt sokat foglalkoztál vele
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, álmodás közben csak a tudatalatti fantáziád indult be. Igazából semmit sem jelent.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom az iskolai végzettségedet, de a szorzatfüggvény deriváltját tudod?
Tehát ha f és g függvények, és a deriválást az egyszerűség kedvéért '-vel (aposztroffal), a szorzást *-gal jelezzük, akkor a két függvény szorzatának a deriváltja a sérvszabályként is ismert képlet:
(f*g)'=f'*g+f*g'
És hogy miért sérvszabály?
Mert azt írja le matematikai képlettel, hogy lehet az anyját is, meg lehet a lányát is, de egyszerre csak az egyiket, hogy nehogy sérvet kapjunk.
(Remélem, nem haragszol a tréfáért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!