Férjem azt álmodta meghalt az anyja. Szerintetek megfog halni hamarossan?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 09:28
1/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb biztosan.
De az álom nem azt jelenti, hogy bekövetkezik, hanem hogy foglalkoztatja a bekövetkezés lehetősége. Valszeg fél tőle, hogy megtörténik.
2/11 anonim válasza:
Sőt, még az is lehet, hogy az álomnak semmi köze az anyjához. De ennyiből ezt nem lehet megállapítani, az már csak találgatás lenne részemről.
(#1 voltam.)
3/11 anonim válasza:
Nem, csak félti az anyját azért álmodott ilyent.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. szept. 25. 10:02
5/11 anonim válasza:
Én a házi állatomról álmodtam hasonlót. Gyanús, hogy beteg, és sokat jár rajta az agyam. Erre azt álmodtam, hogy meghalni készül, bár végül nem halt meg sem álmomban, sem életben.
6/11 anonim válasza:
szerintem nem sõt álombeli halál, hosszú élettet jelent. :)
8/11 anonim válasza:
A Halál az álomban NEM a valódi halál bekövetkezését jelenti! Lehet egy korszak lezárása, vagy elintézetlen ügy. Utalhat arra, hogy a férjednek van valami lezáratlan ügye az édesanyjával, és ideje lenne pontot tenni az i-re, lehet, hogy ez már meg is történt, és azért álmodja.
9/11 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy kihullottak a fogaim, de még mind megvan...szóval, ha ebből indulok ki...anyós bizony még sokáig élni fog ;)
10/11 JennyR válasza:
Az álom lehet figyelmeztetés is. Figyeljen oda az anyjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!