Mit jelent vonaton menekülni egy olyan bántalmazó apa elől aki a valóságban nem az apám?
Figyelt kérdés
Egy hosszú, folyosó szerű házbsn kezdődött, ahol "az apám" megfenyegetett, hogy meg fog ölni.
Összepakoltam, és futottam. A ruhák amiket vittem, az anyáméi voltak.
Először stoppal. Egy furcsa farönk ember vett fel, egy erdészeti autóval.
Aztán felrakott egy vonatra, ami egyszerre egy koliszoba volt, ahol meghúztam magam, de onnan is menekülni kellett.
A vonatról le-le száltam, az egyik pont egy sziklás tengerpart volt, a másik meg egy karácsonyi összejövetel, ahonnan ételt vittem el.
A valóságban apám nagyon más ember, mint ez aki üldözött, nem is hadonlítanak. Egyszerűen csak tudtam hogy ő az apám.
2021. márc. 12. 09:20
1/4 anonim válasza:
Valamilyen probléma van kettőtök között?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmi. Az igazi apám egy gyugodt, passzív ember. Nem láttam mérgesnek kb soha.
2021. márc. 12. 09:43
3/4 anonim válasza:
Az remek.Sajnos akkor tippem sincs mi lehetett a kiváltó ok.. Esetleg önmagaddal nem vagy békében valamiért..
4/4 anonim válasza:
Mindenki álmodik baromságokat. Nem kell minden mögött értelmet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!