Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Más is élt át hasonlót?

Más is élt át hasonlót?

Figyelt kérdés

Álomban egy nagy épületbe voltam. Kerestem valamit ami bizonyítékként szolgál valamire talán puccsra. Mondanom sem kell, lebuktam. A második emeletről az ablakon keresztül távoztak egy nyárfán. Azaz távoztak volna, mert oda csak egy ága ért el, de nem vitt a talajhoz közelebb. Észre vettem alattam egy ágat amit lábujjheggyel elérhettem volna, de valami megmagyarázhatatlan erő ezt nem engedte.

Rájöttem, hogy nem más hanem az ágy széle. Így felkeltem feljebb kúszotam és vissza is altdtam.

Na de ennyi idő elég is volt arra, hogy az álomban elájuljak és leessek. Mikor magamhoz tértem fegyveresek vettek körül és fájt mindenem.

Úgyhogyy kénytelen voltam felébredni, hisz ennek az álomnak így vége...

Másnak is folytatódott így?

2021. máj. 27. 03:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Volt, hogy folytattam egy álmot, de nem volt ilyen, hogy utána fegyveresek vettek körül. Olyan volt, hogy hamar átalakult az álom, ha ez számít.
2021. jún. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!