Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Történt már valakivel hasonló?

Történt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Lényegében annyi történ az álmomban, hogy a saját ágyamban feküdtem és a saját szobámban. Majd két sín pár jelent meg a szoba közepén az egyik barátommal és testvéremmel együtt. Teljesen csöndben álltak majd egyszer csak a szoba egyik sarkába mutattak, hogy ott van két jegy. Oda néztem és amikor vissza néztem rájuk egy ijesztő arc jelent meg hirtelen nagyon közel az én arcomhoz. Erre felriadtam, hirtelen felültem sikítani akartam, de nem tudtam és nem is kaptam levegőt pár másodpercig. Ennek van valami jelentése vagy bármi?

2020. júl. 6. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem még soha senkivel nem fordult elő, hogy az álmodta volna, hogy a te ágyadban fekszik a te szobádban. Persze lehet hogy tévedek.
2020. júl. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!