Egy gyerekkori eseményt szeretnék veletek megosztani. Történt valakivel hasonló? Vélemények?
Figyelt kérdés
Esténként amikor lefeküdtem aludni, a szobában folyton papírzörgést hallottam a szekrényből. (Voltak benne papírok.) Ez nagyon sokszor előfordult, egészen addig, amíg ki nem lett a szekrény cserélve.
Sokáig azt hittem, hogy csak álmodom, de egyszer az édesapám is aludt ott egyedül és mesélte anyunak, hogy papírzörgést hallott. (Én akkor anyu mellett aludtam.)
2014. márc. 12. 18:44
1/5 anonim válasza:
Velem tortent. Aztan az egerfogo megoldotta a problemat.
3/5 anonim válasza:
Ha egér lett volna akkor a szekrény cseréje nem oldja meg a problémát. Nem tudom mi lehetett, de én is szoktam zörgéseket hallani a szobámban. Az unokatestvérem pedig mesélte, hogy a szekrénye néha elkezd mozogni és zörögni.
4/5 A kérdező kommentje:
Panelben a 7.-en laktunk. Nem nagyon voltak egerek. (Lennt a szeméttárólóban patkányok igen, de ilyen magasra nem jöttek fel.)
Egyébként én is gondoltam rá, hogy esetleg ennek ellenére egér vagy bogarak (talán csótányok) lehettek, de minden nap használtam a szekrényemet, forgattam a papírokat benne (füzetek, könyvek), nagy valószínűséggel észrevettem volna. Köszönöm a válaszokat. :)
2014. márc. 13. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!