Történt e mással is hasonló ?
Sziasztok
A minap arra ébredtem egy álomból hogy az egyik álomban látott kontroller nem hagyott nyugodni
Egy ps4 horizon zero dawn kontroller amit még azelőtt soha nem láttam de miután felkeltem és neten utánna kerestem létezik ilyen
Csak arra szeretnék kilyukadni hogy volt e ilyen vagy hasonló álom másnál is hogy egy olyan dolgot látott amit még azelőtt soha és miután rakeresett tényleg létezik
Kérlek trollok off
A kontroller akit érdekel ( [link] )
igen volt, egy kis város Mexikóban
röviden:
Ki akart törni egy vulkán és emiatt el kellett hagynunk a várost. Még ébredés elött elolvastam egy táblát columa + valami. Gyors google és megtaláltam a colima várost s vulkánt Mexikóban.
én még más nyelveken szoktam jeleket és mondatokat is megjegyezni más nyelveken, egy egy alkalommal.
Jó ideig volt egy visszatérő álmom az, hogy zöld színű tésztát eszek.
Soha életemben nem láttam még olyat (vagy legalábbis nem derengett), de álmomban olyan jó ízűen tömtem befelé, hogy reggelente, ébredéskor majd' kigúvadt a szemem az éhségtől.
A végén már nem bírtam tovább, utánajártam.
Kiderült, hogy van egyfajta olasz spenótos tészta, aminek pont olyan a színe, amilyenre az álmomból emlékeztem.
Kevés helyen lehet kapni, de sikerült felhajtanom. Utána kb. Utána kb. 3 naponta azt ettem jó sokáig. Néha még ma is, mert nagyon finom :)
Azóta megszűnt az az álom, de azóta is érdekesnek találom, ha eszembe jut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!