Mik ezek az álmok mostanában? Általában nem olyat álmodunk, ami már egyszer megtörtént velünk? Vagy feldolgozzuk az előző napi eseményeket?
Figyelt kérdés
NAgyon régen nem álmodtam már.Valamelyik éjszaka "egy baleset szemtanúja voltam".Vér,stb.Élőben még sosem láttam ilyet!Ma este pedig,terhes voltam,és szülni készültem.Jöttek a fájások sorra.Terhes sem voltam még.Szóval nem is tudhatnám milyen az.Nem értem.2010. aug. 24. 13:54
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni,és kérlek ne vedd annak,de szerintem elkellene menned egy pszihológushoz.Ő biztos tudna neked választ adni.De ha más nem akkor gondolj valami szépre és ugy aludj el.
2/4 anonim válasza:
Az előző üzimből kimaradt.Hány éves vagy?És házas vagy vagy nem?Ha házas,akkor ez lehet annak a jele is hogy nemsoká szülni fogsz.
3/4 anonim válasza:
Én is álmodtam már hogy szülök, vagy terhes vagyok, többször is. És nem vagyok se terhes se házas, csak 1,5 éve van egy párom akit nagyon szeretek és tőle szeretnék gyereket. És már várom, hogy ott tartsunk, hogy kisbabánk lesz, ennyi. Lehet tudat alatt te is vágysz már egy kisbabára, természetes ez a nőknél egy idő után. Nem kell pszichológushoz menni. Mindenki álmodik hülyeségeket sokszor, és nem feltétlenül azt ami megtörtént. Hatással van az álomra a megtörtént esemény, de érthető mert még alvás közben is ezzel foglalkozik az agyad, ha épp olyan dologról van szó. Nem vagy ettől se beteg, se semmilyen, mástól különböző.
4/4 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, 10 évesen, hogy terhes vagyok, attól a fiútól akibe akkoriban szerelmes voltam , és kiesek a nappalink ablakán a harmadikról -.-
Persze semmi következménye nem lett, már 13 vagyok és utálom azt a fiút xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!